Zorgboerderij Blij Op De Boerderij

Zorgboerderij met biologische bloemen en groente-pluktuin en theetuin.

"Blij op de Boerderij" is een Zorgboerderij met een creatieve inslag, waar dagelijks mensen met een verstandelijke beperking werken.
De deelnemers op de zorgboerderij hebben een pluktuin aangelegd, waar men als bezoeker bloemen tegen vergoeding een eigen boeket kan plukken. Zij onderhouden deze tuin met veel plezier en genieten er optimaal van als de bloemen die zij hebben gekweekt tot mooie boeketten leiden.
Naast de pluktuin kunt u bij ons ook koffie of thee nuttigen in de Theetuin. "Blij op de boerderij" heeft ook een verkooppunt voor verse eieren en biologische groenten.
Gratis entrée.
We zien u graag een keer op bezoek komen, tijdens de Groene Route dagen!
 
Doet mee in 2017 (10.00-17.00 uur):

Zaterdag 27 mei : Duurzaam tuinieren, hoe doe je dat?
Duurzaam kan slaan op hoe je de tuin aanpakt, maar het kan ook gaan - zoals bij ons - om met wíe je de tuin aanpakt. Op onze zorgboerderij wordt geholpen door mensen met een beperking. Kom eens kijken naar het resultaat.  

Zaterdag 24 juni: Een tuin vól leven: vlinders, insecten, vogels...
Naast een tuin vol leven hebben we ook een aantal boerderijdieren. Als dagbesteding worden die gevoerd, geborsteld en de stallen uitgemest. Ook worden de eitjes geraapt die u kunt kopen!

Zaterdag 15 juli: Feest in de tuin, volop kleur en overdaad.
De pluktuin is aangelegd in de vorm van een zon en de zonnestralen zijn de paden tussen de bloembedden. Terwijl u rondloopt in de pluktuin kunt u uw keuze maken, eventueel geholpen  door onze mensen op de boerderij!  

Zaterdag 12 augustus: Open je zintuigen in het groen
Als de tuin op zijn mooist is, is er niets heerlijker dan erin middenin zitten en een high tea te beleven met al je zintuigen. De geur, de smaak en het aanraken hoort daarbij. Een feest voor de zintuigen!  

Zaterdag 9 september: Nieuwe impulsen en inspiratie voor je tuin!
Als u eens wilt nadenken over hoe uw tuin er volgend jaar uit moet gaan zien dan komt u lekker gebruik maken van een lunch in de vorm van een picknick. Omgeven door een bloemenpracht en mooie vlinders is het op en top genieten.

Keinsmerweg 88 a, 1756 CE 't Zand
www.blij-op-de-boerderij.nl