ZinTUIgeN tuin

ZinTUIgeN-tuin: landschappelijke tuin van 10.000m2 in Engelse sfeer

Elke stap in de tuin is verrassing, verwondering en inspiratie tot meer...
De prachtige landschapstuin in Engelse sfeer doet het geluksgevoel over je heen glijden. De landelijk bekende tuin is bijzonder door zijn omvang van 10.000m2 en zijn afwisseling. Bij het voortgaan waan je je steeds weer in een compleet andere, groene liefdevolle wereld. Een enorme natuurlijke vijver waar de ijsvogel vaste gast is, spiegelende borders, een bloemenweiland vol met bloeiende orchideeën en grassen. Een ommuurde kweektuin alsof je een kloostertuin in loopt, de geheime tuin waar een wel heel bijzondere, kathedraalachtige sfeer heerst. Ach, het zijn zomaar wat belevenissen waar de tuin vol van is. Bijzondere vogels broeden en fluiten, vlinders dansen. Het gewone is er wonderlijk en het wonder-baarlijke gewoon!
Kom en geniet....

Doet mee in 2017: (open tussen 13.00 – 17.00 uur)


Zondag 28 mei: ‘Duurzaam tuinieren in jouw tuin; hoe je dat doet?’
Midden tussen duizenden wilde orchideeën en andere bijzondere planten in zijn tuin vertelt Cees om14.00 en om 16.00 uur hoe je kansen op wilde bloemen in je tuin vergroot.

Woensdag 21 juni - 20.00-23.00 uur: 'De magische momenten van de midzomernacht’
De nacht zakt in de dag en u dwaalt op de langste dag nog even heerlijk door de met fakkels verlichte tuin!

Zondag 25 juni: ‘Een tuin vol leven vlinders, insecten, vogels...’
Overal is leven. Ontdek de vogels, vlinders en hommels in de tuin met de zoekkaarten die voor u klaar liggen en geef de dieren een naam!

Zaterdag 12 en zondag 13 augustus: 'Open je zintuigen, proeven, ruiken, zien, horen en voelen in de tuin’
Geniet intens van deze zinTUIgeN-tuin door een speciaal voor u op papier gezette wandeling waarbij uw zintuigen aan het werk worden gezet!

Zondag 10 september: ‘Nieuwe impulsen voor je tuin!’
Deze zinTUIgeN-tuin is een en al inspiratie voor uw eigen tuin. Het najaar is de tijd voor de veranderingen. Vraag Cees en Els wat u weten wilt!

 
Beukenlaan 17, 1701 DA, Heerhugowaard
www.dezintuigentuin.nl