Versicolor Tuin en Ontwerp

15 kleurrijke inspiratietuinen (2500 m2) en vijvers tussen de weilanden. Tuinontwerpen op maat.

Versicolor: een tuin vol kleuren

Aan een doodlopend weggetje in het Noord-Hollandse landschap ligt, deels verscholen achter hagen, een idyllisch plantenparadijs van ruim 2500 m2 groot. Rondwandelend komt u telkens weer nieuwe verrassingen tegen.
Deze tuin is gemaakt met een passie voor kleuren… Vele vaste planten borders op kleur, een blote-voeten graspad omzoomd met Hortensia-hagen, geurende Engelse rozen, een cottage-tuin, een natuurlijke folievrije vijver vol groene kikkers, een vlindertuin, vogelbosjes, de zandstenen watermuur, de Italiaanse vijvertuin – en nog veel meer! Nieuw : de felgekleurde Indian Summer Garden. In Versicolor tref je geen modern minimalisme of strakke buxusperken, maar uitsluitend bloemrijke, weelderige overdaad.
Tijdens alle open weekends kun je een afspraak maken voor een gratis tuinadvies van Marianne, die ook tuinontwerpen en beplantingsplannen voor úw tuin op maat kan verzorgen.

Versicolor is pure 'verliefheid op het tuinieren'.

Entrée : €4,- (donatie Vlinderstichting)

Doet mee in 2017: steeds van 11.00 - 17.00 uur open
Open tuindagen Versicolor

Za en zo 27 en 28 mei  - Duurzaam tuinieren, hoe doe je dat?
Open dagen in de tuin. Daarbij op verzoek een demonstratie van onze onkruidbranders; open stelling van onze composthoop met informatie over compost maken en biologische meststoffen.

Za en zo 24 en 25 juni - Een tuin vol leven!
Open dagen. Vraag naar uw gratis vlinder-herkenkaartjes en folders over 'Vlinders in je tuin' ; Extra planteninformatie in onze vlindertuin dit weekend over nectarplanten.

Za en zo 15 en 16 juli  - Feest in de tuin, volop kleur en overdaad
Open dagen, overdaad aan bloemen en kleuren. Maak een afspraak voor een gratis beplantingsadvies 'op kleur' voor jouw border thuis (max. 5 meter) bij Marianne tussen 11.00 en 15.00 uur via: versicolortuin@gmail.com

Za en zo 12 en 13 aug  - Open je zintuigen...
Laatste weekend dat de Versicolortuin dit seizoen open is. De tuin zet de grote finale in en vooral de hot border en Indian Summer garden zijn nu een feest van kleur. De vlierbessen rijpen en de nazomerplanten bloeien volop.  Het zintuig van de ogen staat bij ons centraal. Volg de route door de tuinen en ontdek alle spannend opgestelde  klei-beeldjes van kunstenares Erica Kraan Art.

NIET open in september.

Zoutkaag 8 , 1732 LW Lutjewinkel
Mail: versicolortuin@gmail.com
www.versicolor.nl