Tuinontwerp De Winter & Kwekerij De Morgen

Tuinontwerp met ecologische beplanting en kwekerij van ontwerpersplanten.

De kwekerij en het ontwerpbureau worden gerund door het echtpaar Dirk en Marjan de Winter. De kwekerij is vanaf de oprichting steeds een onderzoekscentrum geweest, waar onderzoek aan planten voor meer natuurlijk plantengebruik centraal staat. Doelstelling was planten te kweken die gebruikt konden worden in de ontwerpen van Dirk de Winter. Doordat er een groter aantal planten werd gekweekt dan nodig was voor het ontwerpwerk, is in 1989 besloten de kwekerij voor particulieren open te stellen

Doet mee in 2017 (10.00-17.00 uur):

Za 27 mei: Duurzaam tuinieren, hoe doe je dat?
Op kwekerij de Morgen vandaag aandacht voor planten voor een duurzame tuinbeplanting, die zeer gemakkelijk in onderhoud is.

Za 24 juni: Een tuin vól leven: vlinders, insecten, vogels…
Om 11.00 uur verzorgt Dirk een rondgang door de showtuin en verteld over het effect van een ecologische beplanting voor alle dieren.

Za 15 juli: Feest in de tuin, volop kleur enoverdaad
In het begin van de zomer heerst er feeststemming op de kwekerij. Het sortiment is groot en bloeiende planten zorgen voor vrolijkheid.

Za 12 augustus: Open je zintuigen in het groen
De kwekerij is nu een zoemend plantenparadijs. Elk zintuig wordt geprikkeld en de daaruit ontstane fantasieën beginnen te stromen…

Za 10 september: Nieuwe impulsen voor je tuin!
Indian-Summer. De rust keert terug. Tijd om nieuwe ideeën op te doen tussen de kleurrijke planten en de vroeg bloeiende grassen. Misschien volgend jaar toch een ecologische prairie beplanting in de tuin?

Obdammerdijk 21, 1713 RA Obdam
Tel: 06 250 460 56
www.newgenerationplants.nl
www.ecologicalplantingdesign.com