Tuinderij van bloemen, perkgoed en pompoenen en ander sierfruit

Wij telen seizoensproducten op een duurzame manier. Vanaf half februari hebben wij bol op pot en violen. We verkopen alle bollen in 12 cm potjes, maar ook in potten, manden, schalen of gaasbakken. Heb je zelf een mooie pot of bak? Neem maar mee, wij vullen hem graag! Vanaf 1 mei tot de grote vakantie staat onze tuinderij vol met eenjarig perkgoed en heel veel zonnige zomerbloeiers. Geranium, petunia, fuchsia, primula, margrieten..… in alle denkbare kleuren en in verschillenden potten, manden en bakken. Alle planten hebben we zelf gekweekt, in de koude kas. Ze doen het buiten dus meteen goed, dat is zeker!
De zomermaanden staan in het teken van zonnebloemen en zonnebloemboeketten. In onze bloemenstal is er altijd een mooi boeket te vinden. Vanaf 1 september verkopen wij pompoenen. Op een oppervlakte van drie hectare telen wij een groot sortiment. Kalebassen hebben wij ook in vele soorten en maten. Deze groeien in de kas van 2500 m2. Vanaf 1 september is ook onze druivenpluktuin geopend. Alles wat wij telen vind zijn weg via de huisverkoop aan ons bedrijf. 
De Marlequi is de meest veelzijdige tuinderij van Noord-Holland. Want of je nou op zoek bent naar een fleurig boeket of bloeiend perkgoed, of je een bedrijfsuitje of familiedag wilt organiseren, bij ons ben je altijd van harte welkom.

Doet mee in 2017 (10.00 - 17.00 uur):

 Zaterdag en zondag 27 en 28 mei  - Duurzaam tuinieren, hoe doe je dat?
Open dagen met een aanbieding in de verkoop van al onze duurzaam geteelde zomerbloeiers voor  € 1,- per stuk ( 12 cm pot).

Zaterdag en zondag 24 en 25 juni: Een tuin vol leven!
Kom kijken en laat u inspireren door de uitleg van de groei en bevruchting van onze siervruchten.

Zaterdag en zondag 9 en 10 september - Nieuwe inspiratie voor je tuin
Kom onze bijzondere fleskalebassen bezichtigen die nu volop groeien in onze kas. Laat u verassen. We vertellen er graag over.

Trambaan 5a, 1749 CZ Warmenhuizen
www.marlequi.nl